ویزای کانادا

کانادا

کانادا بی‌تردید بهترین کشور برای مهاجرت تعداد زیادی از افراد ، به‌ ویژه دانشجویان و متخصص‌هاست. این کشور در راستای سیاست‌هایش، از مهاجرین استقبال می‌کند . قوانین مهاجرت و اعطای ویزای کانادا چندان پیچیده و نفس‌گیر نیست . کانادا طی چند سال اخیر به‌طور پی‌درپی رتبه‌ی نخست را از نظر کیفیت زندگی دریافت کرده است؛ این جایگاه مدیون نظام سلامت و آموزش کارامد، شرایط کسب‌وکار، صنایع مبتنی بر فناوری نوین و امکانات مناسب توسعه‌ی فردی است. کانادا که بزرگ‌ترین کشور دنیا پس از روسیه است، از صادرکنندگان اصلی مواد معدنی، غذا و انرژی است. همچنین یکی از امن‌ترین و آرام‌ترین کشورهای دنیاست.

چک لیست مدارک مورد نیاز برای ویزای کانادا ( توریستی )

 

۱ . اصل پاسپورت متقاضی با حداقل شش ماه اعتبار به انضمام کلیه ی پاسپورتهای قدیمی که در آنها ویزا درج شده است.

۲ . یک قطعه عکس جدید ۳٫۵ در ۴٫۵ رنگی با زمینه ی سفید.

۳ . ترجمه ی شناسنامه و کارت ملی .

۴ . ترجمه ی سند ازدواج در صورت همسفر بودن با همسر .

درصورت همراهی فرزندان حتماً گواهی اشتغال به تحصیلشان ترجمه شود.

۵ . تکمیل فرم اطلاعات فردی و خانوادگی برای هر یک از متقاضیان به صورت جداگانه.

۶ . مدارک مالی ، شامل نامه ی تمکن بانک به زبان انگلیسی و ممهور به مهر امور بین الملل بانک به همراه گردش چهار ماهه ی حساب که نشاندهنده ی میزان درآمد ماهیانه ی متقاضی باشد. در صورتی که گواهی سپردهی بلندمدت، گواهی خرید سهام یا اوراق بهادار، سند اتومبیل، و اجاره نامه دارید نیز ارائه دهید مدت اعتبار نامه ی تمکن مالی و ریزپرینت ۴ ماه آخر یک ماه است.

۷ . ترجمه ی اسناد ملکی.

۸ . مدارک شغلی برای کارمندان: گواهی اشتغال به کار به زبان انگلیسی روی سربرگ شرکت با ذکر تاریخ شروع به کار، عنوان شغلی و درآمد سالیانه، نام مدیر یا سوپروایزر، و مدت زمان موافقت شده با مرخصی، ترجمه ی فیش حقوقی دو ماه آخر، ترجمه ی لیست بیمه ی دو ماه آخر، و ترجمه ی حکم کارگزینی.

کارفرمایان : ترجمه ی آگهی تاسیس ، آگهی تغییرات ، آگهی تصمیمات شرکت در روزنامه ی رسمی، ترجمه ی لیست بیمه و فیش حقوقی ۲ ماه آخر کارمندان ، ترجمه ی آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده ، نامه تمکن بانک شرکت ، و ریز پرینت ۴ ماه آخر به لاتین.

تجار: ترجمه ی کارت بازرگانی، گواهی اتاق بازرگانی، ترجمه ی آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده، ترجمه ی لیست پرداخت بیمه.

پزشکان: ترجمه ی پروانه ی دائم طبابت، کارت نظام پزشکی، ترجمه ی پروانه ی مطب، ترجمه ی آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده، و ترجمه ی لیست پرداخت بیمه.

مهندسان: ترجمه ی پروانه ی نظام مهندسی یا جواز ساخت.

کارخانه داران و صاحبان مشاغل آزاد: ترجمه ی پروانه ی بهره برداری، ترجمه ی جواز کسب، ترجمه ی آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده، و ترجمه ی لیست پرداخت بیمه.

بازنشستگان: ترجمه ی حکم بازنشستگی و ترجمه ی فیش حقوقی دو ماه آخر بازنشستگی در صورت افزایش حقوق، ترجمه ی حکم افزایش حقوق بازنشستگی ارائه شود.

۹ . دعوتنامه، شامل مشخصات کامل دعوت کننده و متقاضی، نسبت، دلیل سفر متقاضی، آدرس و تلفن، مدت زمان اقامت، و هرگونه موارد مرتبط دیگر، دعوتنامه پس از تنظیم باید به مهر و امضای دفتر ثبت Notary Public برسد.

مدارک فرد دعوت کننده: ارائه ی کارت شهروندی Canadian Citizenship Card ، پاسپورت کانادایی، شناسنامه ی کانادایی Canadian Birth Certificate ، یا کارت اقامت PR CARD از سوی فرد دعوت کننده الزامیست. همچنین، سایر مدارک فرد دعوت کننده، شامل گواهی اشتغال به کار، نامه ی بانک، برگه های مالیاتی Notice of Assessment .

۱۰ . ترجمه ی رضایتنامه ی محضری برای همراهی فرزندانی که بدون یکی از والدین قصد مسافرت دارند. رضایتنامه باید از سوی کسی باشد که آنها را همراهی نمیکند.

کلیه مدارک فارسی باید به زبان انگلیسی ترجمه رسمی شوند و ترجیحا به تایید دادگستری و امور خارجه برسند

 

ویزای کانادا ( توریستی ) به صورت مستقیم ۵ ساله در کرج گشت

دو شب اقامت در هتل ۵ ستاره آنکارا

پیکاپ ویزای کانادا چهارشنبه هر هفته با مجوز رسمی

پیکاپ انگلیس و پیکاپ آمریکا

تماس : ۰۹۰۲۳۳۰۸۰۰۲

ویزای کانادا
(62) رای، میانگین: 5

به این مطلب امتیاز دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *